Agendadrukte

Beste patiënt(e)

Wegens grote agendadruk is het mogelijk dat je online niet steeds meteen een gaatje vindt om bij ons op consultatie te komen. Voor gewone consultaties of minder dringende zaken vind je binnen redelijke termijn echter meestal wel een plaatsje bij één van onze artsen.

Mogen wij nogmaals vragen om ons tijdig te contacteren voor consultaties in verband met voorschriften medicatie. Wie wat vooruitziend is kan steeds tijdig bij ons terecht en valt niet plots zonder medicatie.

Voor acute of dringende consultaties is het best in de loop van de voormiddag te telefoneren met onze secretaresse Wendy of Mieke. Dan zoeken zij een oplossing voor consultatie op de dag zelf. Je kan telefoneren vanaf 8u, dus hoe vroeger je belt, hoe meer kans je hebt op consultatie op de dag zelf.

Dankjewel voor jullie begrip :)

Huisartsenteam Halledorp

Alle Nieuwsberichten