...
Anke Smets Arts

Anke Smets is huisarts met daarnaast ervaring als arts in de preventieve zorg voor kinderen en jongeren. Hiernaast heeft ze jarenlang meegewerkt in de opleiding van huisartsen en het begeleiden van Huisartsen In Opleiding (HAIO). Haar interesse gaat uit naar preventieve geneeskunde en palliatieve zorgen.

...
Irene Smeets Arts

Irene Smeets is huisarts en jonge mama. Ze heeft een bijzondere interesse in kindergeneeskunde. Daarnaast legt ze zich ook toe op huidziektes in de huisartsenpraktijk.

...
Joke Versmissen Arts

Joke Versmissen is huisarts en tropenarts. In de huisartsenpraktijk heeft ze een interesse in infectieziektes en (pre)zwangerschapsbegeleiding. Daarnaast werkt ze ook op Fedasil en Free Clinic te Antwerpen.

...
Robin Lauwers Arts

Robin Lauwers is huisarts met een bijzondere interesse in ouderengeneeskunde, palliatieve zorg en het bewegingsstelsel (orthopedie). Daarnaast werkt hij ook als arts in het zorgverblijf Hooidonk.

...
Stien Bastiaens Verpleegkundige

Stien Bastiaens is verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Ze heeft hiervoor de VIHP opleiding gevolgd. Daarnaast heeft ze ook het certificaat van diabeteseducator. Naast de ondersteuning in Halle-Zoersel, zorgt ze ook voor ondersteuning in Deurne.

...
Mieke Luyts Praktijkmanager

Mieke is verantwoordelijk voor de organisatie van onze huisartsenpraktijk. Achter de schermen verzet ze veel werk zodat alles in goede banen loopt. Eenmaal per week zal ze ondersteuning bieden als medisch secretaresse. Tot slot zorgt Mieke haar creativiteit ook voor de kunstwerken in de praktijk.

...
Wendy Voeten Onthaalmedewerker

Wendy is het gezicht en eerste aanspreekpunt van onze huisartsenpraktijk. U kan bij haar terecht voor het maken van een afspraak inschrijven in de praktijk, administratieve zaken en allerhande vragen.