2x welkom en 1x afscheid...

Wij zijn heel blij te mogen aankondigen dat dr. Joke Versmissen, na haar welverdiende bevallingsrust, vanaf 7 november haar werk zal hervatten op onze praktijk! Over enkele dagen zetten we haar agenda online open zodat jullie weer consultaties bij haar kunnen inplannen.

Ook op 7 november start bij ons een nieuwe collega huisarts: dr. Robin Lauwers. Robin komt als vers afgestudeerde huisarts ons team versterken en wij wensen hem veel succes in onze praktijk! Zijn agenda komt over enkele dagen online open.

En dan rest ons ook nog mee te delen dat onze toffe collega dr. Sébastien Vermeulen vanaf december een nieuwe uitdaging heeft gevonden. Met grote spijt, maar ten volle van harte, wensen wij hem héél veel succes op zijn nieuwe werkplek! In november zal Sébastien nog op de praktijk aanwezig zijn op dinsdag en op vrijdag.

Alle Nieuwsberichten