...
Anke Smets Arts

Anke Smets is huisarts met daarnaast ervaring als arts in de preventieve zorg voor kinderen en jongeren. Hiernaast heeft ze jarenlang meegewerkt in de opleiding van huisartsen en het begeleiden van Huisartsen In Opleiding (HAIO). Haar interesse gaat uit naar preventieve geneeskunde en palliatieve zorgen.

...
Irene Smeets Arts

Irene Smeets is huisarts en jonge mama. Ze heeft een bijzondere interesse in kindergeneeskunde. Daarnaast legt ze zich ook toe op huidziektes in de huisartsenpraktijk.

...
Joke Versmissen Arts

Joke Versmissen is huisarts en tropenarts. In de huisartsenpraktijk heeft ze een interesse in infectieziektes en (pre)zwangerschapsbegeleiding. Daarnaast werkt ze ook op Fedasil en Free Clinic te Antwerpen.

...
Stien Bastiaens Verpleegkundige

Stien Bastiaens is verpleegkundige in de huisartsenpraktijk. Ze heeft hiervoor de VIHP opleiding gevolgd. Daarnaast heeft ze ook het certificaat van diabeteseducator. Naast de ondersteuning in Halle-Zoersel, zorgt ze ook voor ondersteuning in Deurne.

...
Veronique Plettinx Praktijkassistente

Veronique Plettinx is onze praktijkassistente. Van 8u30 tot 11u00 kan u bij haar terecht voor al uw praktische vragen omtrent onze huisartsenpraktijk.